hits

Natural

Health Diva

Hvorfor tror du meg ikke?

  • Publisert 04.01.2018 kl.04:38. Ligger i kategorien: Fibromyalgi

Må bare få lufte litt!

Sist i dag fikk jeg høre at hvorfor er du ikke i jobb du som ser så frisk og blid ut...

Jeg kunne da ikke dy meg å sa at det er mye du ikke ser hos en person på utsiden når en er kronisk syk med en usynlig sykdom... + en blir utrolig flink skuespiller etterhvert.

Tar seg kanskje ganske så mye sammen i enkelte situasjoner og perioder, men så faller en helt i fisk å aner ikke hvordan en klarte det eller hvordan en skal klare det videre.

Men kjenner enda at jeg koker når jeg tenkte på dette, for det var snakk om en rørlegger som spurte meg ut om ting han så absolutt ikke hadde noen verdens ting med å gjøre. Hva jeg jobbet med, hvorfor jeg ikke jobbet etc.... Hadde det vært på en "god" dag hadde jeg kanskje ikke reagert på samme måten, men i dag gjorde jeg altså det...

Har også store søvnproblemer å har den siste tiden ikke fått mer en 3-4t søvn, men står alikevell opp hver eneste morgen å tar vare på min lille familie å følger opp på alt som skal følges opp på som har med min kjære familie å gjøre. Å smiler igjennom smertene å stiller 110% opp for min kjære datter og Mann og ikke minst vårt 4 beinte medlem den amerikanske Cockerspanielen vår. Vår lille "diva" hehe...

Foruten fibromyalgi så sliter jeg også med kronisk migrene 24/7 og rygg problemer inkl. en feil i korsryggen som jeg har fått beskjed å leve med så lenge jeg klarer smertene siden det ellers er ca 70% sjangs for at jeg vil bli sittende i rullestol v/en operasjon+ det heller ikke var noen garanti for at det ville hjelpe i det hele.

Er det andre av dere som også har følge sykdommer?

Noen andre i samme situasjon som kjemper mot fibromonsteret til tider å bare "får nok" Hva og hvordan reagerer dere i slike situasjoner?

Enten det er snakk om venner/kolleger eller bare helt tilfeldige personer slik som jeg kom ut for i dag?

Vil med dette ønske dere en utrolig god natt å håper at dere får en vidunderlig fin dag i morgen!

Nattaklem fra en sliten men lykkelig Tanya <3

#fibromyalgi #smerter #kronisk #leddgikt #revmatisme #migrene #hodepine #smerter #blogg

Skriv en ny kommentar
Natural Health Diva

Mat, reise og helseblogg med innslag av alt hva det innebærer, fra hverdagsliv, familieliv, helsetips, veganske oppskrifter og naturlige hudpleietips m.m.

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign