Natural

Health Diva

Super Red Berry Powder

  • Publisert 18.05.2015 kl.16:07. Ligger i kategorien: Helse

Hva er dette røde pulveret og hvorfor skal vi nå bruke dette?
Vi spiser jo frukt og grønt hver dag tenker du kanskje, men sannheten er den at det er ikke all frukt eller grønt som er sesongvarer, å da får vi ikke all næringen som vi ellers hadde fått.

For det er ikke uten grunn at de Norske jordbærene smaker "sommer" og de vi får på vinteren nesten bare smaker vann. Eller de norske lokale tomatene smaker mye mer, en de som er importerte, eller appelsinene smaker bedre på sydenturen du er på eller melonene etc....

Det er fordi de har fått stått der de hører hjemme, til de er blitt modne og klare til å høstes.

Skal det derimot eksporteres til oss her i nord fra andre land, så plukkes jo bananene og appelsinene f.ek.s lenge før de er modne. Da har de heller ikke fått samlet all den gode næringen til seg heller enda. Så derfor er det lurt å ta tilskudd, ihvertfall vinterstid, når det ikke er sesong for kortreist frukt og grønt.

Men pass for all del på at det er rene råvarer og ikke syntetisk du stapper i deg, Å her er forskjellen på Happy health produktene og syntetiske tilskudd og vitaminer.

For her er det brukt NORSKE råvarer, som har fått modne og samle til seg alle godsakene. det er så frysetørket, slik at det også beholder allt det du får i deg når det er sesong for samme råvarene her i Norge. Så nå har du endelig muligheten til å få i deg herlige vitaminer og mineraler fra den norske naturen året rundt!
Så over til selve pulveret!

Super Red inneholder 100 % rent pulver av hele: Kirsebær, Jordbær, Bringebær, Solbær, Bjørnebær, Aroniabær, Skogblåbær, Gulrot og Rødbete som har et høyt innhold av vitamin C, folat, kostfiber og fenoler (antioksidanter).

Anbefalt dosering: 1-3 ts pr dag blandet i litt vann, juice eller annen mat. Smaker deilig med litt honning som varm te eller blandet i yoghurt. Innhold ca 80-110 porsjoner

Super Red smaker akkurat som det det er; bær! 
Super Red er satt sammen av rene bær og røde grønnsaker som vi kjenner igjen fra vår egen flora, og som inneholder store konsentrasjoner av næring. Den eneste forskjellen fra naturlig tilstand er at bærene er frysetørket og pulverisert. 
Ved å frysetørke bevarer vi alle næringsstoffer i konsentrert form, kun vannet er fjernet. Det betyr at 100 gr pulver tilsvarer hele èn kg med ferske bær. I tillegg gjør selve fryseprosessen endringer i bærets molekylstruktur som fører til at kroppen tar opp, og nyttigjør seg, mer enn om spist som rå vare. 

En deilig kombinasjon av våre favorittbær som kan blandes ut i vann, yoghurt, smoothie, eplejuice, frokostblanding eller med litt honning servert som te. Kun fantasien setter grenser.

Oda Helene Hjørnevik

18.05.2015 kl.16:20

så søt!

Natural Health Diva

18.05.2015 kl.16:23

Oda Helene Hjørnevik: Ja ikke sant? ;)
Skriv en ny kommentar
Natural Health Diva

Mat, reise og helseblogg med innslag av alt hva det innebærer, fra hverdagsliv, familieliv, helsetips, veganske oppskrifter og naturlige hudpleietips m.m.

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits